+31 318 54 84 94 reclame@mmcmedia.nl

UW EIGEN PLATFORM

Bij Admels krijgt u uw eigen platform waarmee u realtime inzicht heeft in de status van uw campagne. Zo kunt u razendsnel ingrijpen indien u dat nodig acht.

Admels Tools

Wilt u met uw online campagne site bezoekers, leads of sales genereren? Dan biedt Admels gereedschap om uw doelstellingen te realiseren met de inzet van twee kwalitatieve netwerken. Hiermee bereikt u de helft van uw doelgroep. Als er twee keer meer bezoekers op de website komen, wat is dan een realistische investering in een procent meer merkbekendheid, elke bezoeker en per transactie. Deze inventarisatie maken wij graag samen.

Bestelproces

100% meer bezoekers, wat mag dat kosten? Bij een kosten per klik (CPC) campagne, betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gerealiseerde kliks. Wilt u bestaande bezoekers aan uw site beter laten converteren? Dan kunt u het tweede en derde bezoek aan uw site beinvloeden via retargeting via Admels. Bezoekers naar uw website genereren binnen alleen exclusieve netwerken met kwalitatieve titels en relevant UMFELD. Met een creatieve bannercampagne bouwt u aan uw merk (branding). Met een kosten per klik (CPC) campagne en retargeting gecombineerd, kan een campagne die bovengemiddeld goed scoort zelfs omgezet worden naar afspraken voor kosten per lead (CPL).

De vraag blijft, hoeveel mensen maken het bestelproces af, en waar verlaat men het bestelproces.

Advertising Tools

Het analyseren van websites aan de hand van geldende usability richtlijnen, waarbij je je verplaatst in de rol van de bezoeker. De expert review richt zich op het hele bestelproces of een onderdeel van een site. Wordt op elke pagina afgevraagd wat het conversiedoel is, en hoe de klant te ‘verleiden’ is om een volgende stap te zetten.

Het idee is om online media zoveel als mogelijk hybride in te zetten. Hierdoor kunnen we het aantal bezoekers garanderen en het aantal vertoningen sturen. Converteert de banner beter dan gemiddeld op het netwerk, door de inzet van een radiocampagne, dan wordt goed uitgeleverd en kunnen meer kliks gerealiseerd worden of het aantal vertoningen neemt toe.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en onze privacy verklaring.
Accepteren