+31 318 54 84 94 reclame@mmcmedia.nl

DE JUISTE BRONNEN KOPPELEN

Wij weten als geen ander om uw product of dienst aan de man te brengen en uw plek te veroveren op de online marktplaatsen. Wij assisteren u met het selecteren van de juiste bronnen en koppelen datgene wat u op dat moment van belang vind. Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Onze service

Bij Admels heeft u altijd contact met één en dezelfde persoon. U hoeft u vragen, op of aanmerkingen dus niet eindeloos te herhalen voordat u geholpen wordt.

Retargeting

Retargeting is plaatsen van data die het mogelijk maakt om per pagina of per product websitebezoekers te retargeten met specifieke content.

Geo-targeting

Het plaatsen van gerichte advertenties op basis van de geo-locatie van de ontvanger. U plaatst doelbewust op basis van GPS, postcode, of een plaats.

24/7 support

U heeft continue directe toegang tot lopende advertising campagnes. U neemt naast onze experts plaats achter de campagne-instellingen.

Display advertising inkoop

Wij hebben als missie u media te helpen inkopen, productie van commercials te begeleiden en bezoekers naar uw site te verzorgen. Aan Radio, televisie en online wordt door de consument twintig uur per week besteed. De contactfrequentie met de doelgroep is hoger en dat zien we terug in de mediabestedingen van onze klanten. ADMELS / MMC Media stelt voor u de beste reclamemix samen.

Een beter bereik

De meeste Radio en Televisie zenders zijn gericht op een brede doelgroep, broadcasting. Is iemand die online een radioprogramma luistert en een video of display banner in de player bekijkt aan het radio luisteren, beeldscherm kijken of internetten? Door samensmelting van Online met Radio en Televisie is beter bereik ontstaan. Wekelijks worden er drie miljoen streams opgestart voor uitgesteld televisie kijken en wordt er drie miljoen keer een radioprogramma online geluisterd.

Display Advertising Inkoop

Als we de conversie onderzoeken op uw site tussen kijkers, clickers en kopers weet u welk verkoopresultaat er gehaald wordt bij honderd procent meer bezoekers op uw site. Graag presenteren wij onze aanpak. ADMELS / MMCMEDIA heeft met www.ADMELS.nl een eigen online platform. Daarmee bereiken we 95% van Nederland op vijftien verschillende online veilingen. Hiermee integreren we facebook, google doubleclick en dertien andere veilingen in één systeem. Zichtbaarheid op TOP 200 A-mediamerken als Nu.nl, AD.nl, Telegraaf.nl, RTL.nl of NOS.nl.

We hebben het dan niet alleen over Display bannering, ook preroll video op uitzending gemist of RTLXL, of een sidebar banner op Facebook. Contextueel, geotargeting, of op één specifieke plaats inzetten. De dashboard toegang voor de klant geeft altijd realtime inzicht in budget en resultaat over ALLE inzet. Deze holistische online inzet combineren we vaak met de inzet van radio. Geen campagne, maar 24/7 altijd aan, dat is de werkwijze van Adsmels.

Branding

Vergroten van  naamsbekendheid of dat wat een merk uniek maakt en onderscheidt van anderen.

Sales

Het beïnvloeden van het koopproces van bezoekers (sales) rondom uw display verkoop campagnes.

Leads

Lead staat voor de aanvraag om meer informatie over een product of dienst door een potentiële klant.

Traffic

Traffic is de verzamelnaam voor alles wat er op een site gebeurd of  de door clicks naar de website.

Consumenten verleiden

Online ondersteund met Radio en Televisie campagnes levert winstgevende groei op. Via social media en met online netwerken waar in een kwalitatieve en redactionele omgeving, een umfeld waar uw merk thuishoort, verleiden we consumenten. Het zijn tenslotte niet de advertenties die voor omzet zorgen, maar klanten / consumenten.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en onze privacy verklaring.
Accepteren