+31 318 54 84 94 reclame@mmcmedia.nl

ADMELS DE KUNST VAN HET VERLEIDEN

Onze display advertising is uitstekend inzetbaar voor krachtige online campagnes. Voor u als adverteerder inclusief vele extra’s. Een duidelijke shoppers identificatie, directe feedback en het genereren van clicks.

Admels Display Advertising

De mediaconsumptie verandert en is meer multiscreen en mobiel. Verdienmodellen wijzigen en de media wereld wordt tegelijkertijd transparanter en complexer. Admels helpt merkeigenaren sinds 2001 met het genereren van leads op korte termijn en het vergroten van merkbekendheid op (middel-) lange termijn.

Een merkeigenaar wil als adverteerder communicatieve en verkoop doelen tegelijk behalen. Impact, Bereik en contactfrequentie met de doelgroep als ook een minimaal aantal bezoekers. Met Admels werkt display banner, mobile, social en video advertising samen met radio en of televisie commercials. Hiermee bent u gegarandeerd van een aantal bezoekers op uw website. Een adverteerder die voor een maand een seizoen of het hele jaar bezoekers, leads of inschrijvingen wil genereren, worden alleen kwalitatieve media, met redactionele content, ingezet. Media A-Merken waarmee u als adverteerder geassocieerd wilt worden.

Rertargeting

Een effectieve en gerichte vorm van online adverteren is retargeting. Je laat op andere websites, zoals bijvoorbeeld nos.nl of nu.nl, alleen advertenties zien aan bezoekers die al eerder jouw website hebben bezocht. Dit zijn dus de meest gekwalificeerde en geïnteresseerde bezoekers die er zijn. Gemiddeld verlaat 60% van de bezoekers uw winkelmandje zonder te converteren. Admels kan eenvoudig bezoekers segmenteren met de meetpixels. Zo wordt altijd gerichte een campagne ingezet.

Enkele Publishers

De Telegraaf

Succesvol campagnes inzetten op het het platform van de Telegraaf.

Radio 538

Op zoek naar de juiste doelgroep. Het platform van 538 is een optie.

Kieskeurig

Het informatieve platform van Kieskeurig voor uw advertentie.

24 Kitchen

Het smaakmakers platform waar uw advertentie zeker niet zal misstaan.

Zoover

Doelgericht adverteren op het meest bezochte vakantie platform.

Google

De wereldwijd Nr. 1 zoekmachine brengt uw advertentie in zicht.

De grote spelers

Admels is direct aangesloten op alle grote wereldwijde advertentieveilingen, zoals bijvoorbeeld Google Adx, Microsoft Exchange, Facebook Xchange, OpenX, Improve Digital, Rubicon en Appnexus. Hierdoor kan Admels meer dan 95% van uw bezoekers weer opnieuw bereiken en hen uw advertentie tonen. Uw advertentie wordt alleen vertoond aan uw eerdere bezoekers. Met Admels kunt u ook dynamische advertenties inzetten om de resultaten van uw campagne verder te verhogen.

Wij verzorgen het online visueel overbrengen van uw merk/product/dienst.

Het online opwekken van interesse bij potentiële klanten van uw bedrijf.

Wij hebben utgebreide mogelijkheden om bezoekers te monitoren en te retargeten.

Display formaten

Reclamebanners bestaan er in vele maten. U bent vrij om te kiezen welk formaat u wenst te gebruikt. De meeste adverteerders maken echter gebruik van banners die een bepaalde standaard afmeting hebben. Als u hier klikt maakt u kennis met de meest gangbare maten.

Termen & begrippen

In displayland bestaan nogal wat termen die u wellicht niet veel zeggen. Als u hier klikt krijgt u een begrippenlijst te zien. In deze begrippenlijst staan definities opgenomen van veel voorkomende termen die op de website worden gebruikt.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en onze privacy verklaring.
Accepteren